NIEUW Beach Promotion

Welkom op de speciale "Beach promotion" pagina.
We hebben dit vernieuwende concept ontwikkeld om op een unieke manier uw bedrijf en de unieke ligging on de aandacht te brengen bij uw publiek. We doen dit met 360 graden interactieve kaarten, waarin alle relevante bedrijfsinformatie geïntegreerd kan worden en die stand alone draait op uw de homepage van uw website!

 

 

1. Interactieve kijk op uw Strandpaviljoen

  • De unieke ligging van uw paviljoen in één opslag
  • Zichtbaarheid op parkeren en bereikbaarheid
  • Relevante informatie over uw activiteiten in een duidelijk beeld gevangen.

[pano file=”http://www.dronepartner.nl/wp-content/uploads/panoramas/ainitcool/copacobana/” width=”480″ height=”320″ preview = “http://www.aintitcool.nl/wp-content/uploads/thumbnail-Copa-pano.jpg” panobox=”on”]

2. Video opnames vanuit de lucht

AINITCOOL is een gecertificeerd dronebedrijf en maakt unieke beelden van uw stranpaviljoen bovenaf.

Te combineren met foto’s vanuit de lucht voor reclame- of decoratieve doeleinden. Kijk hieronder voor een treffend voorbeeld.

 

3 Hoge resolutie luchtfoto’s

Wij kunnen met behulp van drones uw bedrijf prachtig op de gevoelige plaat vastleggen.  Wilt u graag een foto als wanddecoratie of voor andere reclame-doeleinden? Informeer naar de mogelijkheden High Resolution Aerial Imaging.


4 Bedrijfspromotiefilm

Laat hierin de stijl van uw interieur naar voren komen, vestig de aandacht op unieke services die uw bedrijf te bieden heeft en geef uw gasten vast een voorproefje van wat ze kunnen verwachten.

Reacties zijn gesloten.