AINITCOOL ontvangt status “Erkend leerbedrijf”

AINITCOOL? is een officieel een erkend leerbedrijf geworden. Dat betekent dat studenten uit het MBO hun praktijkstage bij ons kunnen doen!

Maar ook als je een HBO of Universitaire studie volgt of jong werkend ben liggen er kansen bij AINITCOOL? Media.

We zoeken sales-medewerkers, creatieve talenten op het gebied van video- en animatieproducties en ondersteunend administratief personeel.

We zijn gevestigd in het kantorencomplex Bink36 in het Centrum van Den Haag, vlakbij Centraal Station.

En naast onze hoofdkantoor hebben we sinds kort een tweede studio, waar we diverse mediaproducties kunnen vormgeven!

Heb je interesse in een stage of een (parttime) job bij AINITCOOL? Neem dan contact met ons op!

Aanleg nieuwe kunstgrasveld v.v. Alphia

 

Voetbalvereniging Alphia heeft een nieuw hoofdveld gekregen. En niet zomaar één. Een state-of-the-art kunstgrasveld wordt aangelegd door de Van der Werff groep uit Alphen aan den Rijn.

AINITCOOL heeft dit proces met camera's vanuit de lucht gevolgd en heeft een impressie gemaakt van het aanleggen van de ondergrond voor het kunstgras. Speciaal lavazand wordt over een laag zand heen gelegd, waarna de nieuwe mat hierover heen gelegd wordt.

Kijk hieronder voor een korte film van deze ontwikkelingen.

Voor meer informatie over dit project kun je kijken op de site van Alphia of de Van der Werff Groep.

Nieuw: Interactive Maps

AINITCOOL Voorziet jouw website van een “Interactive Map”, de interactieve tool om uw bedrijfspand op een unieke en interactieve manier onder de aandacht te brengen bij uw publiek.

Klik hieronder voor een voorbeeld van Copacabana Beachclub en kijk bij Interactive Golfmaps of Beach Promotion voor meer informatie!

[pano file=”http://www.dronepartner.nl/wp-content/uploads/panoramas/ainitcool/copacobana/” width=”480″ height=”320″ preview = “http://www.aintitcool.nl/wp-content/uploads/thumbnail-Copa-pano.jpg” panobox=”on”]